Sivut

lauantai 21. maaliskuuta 2015

TRE- BLOGIT

Kylläpä ilahduin tänään kuullessani niiin kivan uutisen!


Nimittäin Facebookiin on vihdoin perustettu Tamperelaisille, lähialueen bloggaajille ja lukijoille yhteinen TRE-BLOGIT- sivusto! 
Minusta on ihanaa että saa tutustua uusiin ja lähellä oleviin blogeihin ja ihmisiinkin..


Kun bloggaaja lähettää s-postiosoitteensa (Jolla kirjautuu facebookiin) Pääsee sitten editoijaksi, jonka seurauksena pääsee lisäämään omat blogipostaukset sivustolle.


Elikkäs nyt kaikki facebookiin TRE-BLOGIT - sivustolle ja liittykää mukaan. Ja muistakaa kutsua ystävät ja tutut tykkäämään sivustosta ja jakamaan sitä! ♥ Kaikki mukaan!

Ps. Jos tulee kysyttävää niin laittakaa vaikka facessa viestiä sivustolle..
Iloisin mielin toivotan kaikille hyvää yötä :)

10 kommenttia:

 1. Voi kun hieno juttu!! :D
  Juuri viime viikolla yritin etsiä Tampereen seudun bloggaajien sivustoa FB:sta mitään löytämättä. ;) Täytyypä käydä Fb:ssa katsomassa kyseistä sivua! :)
  Kiitos vinkistä Amanda! <3

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin!! Ihan mahtavaa :) Käy katsomassa ja liittymässä ja jakamassa jaja.. ;) ♥

   Poista
 2. Hienoa, että teillä on noin aktiivista touhua! Täällä Helsingin suunnalla en ole kuullut vastaavaa ja hieman harmissani olen, kun sellaista yhteistä ei meillä ole. Tuntuu, että muuallapäin suomea ollaan tässä asiassa innokkaampia, esin Oulussa, Turun suunnalla ja nyt Tampereella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itsekin niin mielissään asiasta! Samaa olen kuullut, Oulussa ja Turussa ainakin, ja nyt meilläkin :) Mitä jos yrittäisitte kehitellä jotain..?

   Poista
 3. Ihana, kun kävit blogissani vierailulla. Ihana blogi sinullakin täällä. Kiva tunnelma sulla kuvissa <3 Mukava juttu, että Tamperelaisetkin kokoontuvat. Åblogit ovat itselle ollut ihana mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin ja blogeihin tässä ihan nurkilla. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kauniista kommentisa.. ♥ Onhan tää niin kiva juttu, juuri tuo kun pääsee tutustumaan uusiin :) Samoin sinne ihanaa sunnuntaita!

   Poista
 4. Mahtavaa! Ja nimenomaan ois tarkoitus myös treffailla ja keksiä yhteisiä tapahtumia.

  VastaaPoista
 5. Mukana ollaan, on tosi hienoa, että joku näkee näin ison vaivan sivustoa luodessaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)