Sivut

tiistai 7. huhtikuuta 2015

Mökkielämää


Hei vaan kaikille! ♥

Pääsiäinen meni jo ohi, ihan melkein huomaamatta.. Meillä oli mukavan rentouttavaa; Oltiin paljon ystävien kanssa ja käytiin vanhempieni mökillä taas pitkästä aikaa. Niin kaunis paikka, ihana mökki ja mahtavalla paikalla! Räpsäsin sieltä muutamia kuvia ja ajattelin jakaa ne täällä teidän kanssa.. En malta odottaa, että on taas kesä ja pääsee nauttimaan mökkeilystä, saunasta ja lämpimistä kesäilmoista :)

Mitä te tykkäätte mökkielämästä? 
Olisi kiva kuulla teidän parhaita muistoja liittyen mökkeilyyn? ♥ :)

21 kommenttia:

 1. Minun parhaat mökkimuistot on teinivuosilta kun mummi oli vielä elossa. Muistan miten ei olisi millään jaksanut lähteä mökille, mutta aina siellä kuitekin oli kivaa. Meidän mökki on järven rannalla Itä-Suomessa.

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis mökki ! Me käydään tosi paljon mökillä kesällä (lapsen kanssa talvella ei voinut oikein mennä). Paras muisto lienee se kun vihkimisen jälkeen karkasimme mökin rauhaan ja ystävät tulivat viettämään päivää kanssamme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Minna! Itsellä samanlainen muisto vihkimisen jälkeen :) Ja tuo on varmasti totta ettei lapsen kanssa oo niin helppoa lähteä.

   Poista
 3. Onpa kaunis mökki ! Me käydään tosi paljon mökillä kesällä (lapsen kanssa talvella ei voinut oikein mennä). Paras muisto lienee se kun vihkimisen jälkeen karkasimme mökin rauhaan ja ystävät tulivat viettämään päivää kanssamme :)

  VastaaPoista
 4. Tuo teidän porukkoitten mökki ihan huikealla paikalla ja itse mökkikin on niin tunnelmallinen. Me haettiin eilen meidän auton perässä kulkeva mökki talvisäilytyksestä pihalle. Kun ilmat vähän lämpiää niin jospa sitä pääsisi pienelle kevätreissulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eerika, niin on :) Oi kyllä kuulostaa ihanalta tuo teidän mökkeily ;)

   Poista
 5. Mökkeily rauhoittaa ja saa sielun lepäämään arjesta!
  Kyllä ne kauneimmat muistot ovat lapsuuden kesistä mummolan mökillä, papan kanssa ahvenia narratessa ja mummin kanssa metsämansikoita poimiessa, kun mäntysuovan tuoksuiset matot kuivuivat rantakoivujen katveessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kuulostaa ihanalta, Susanna! Varmasti ikimuistoisia hetkiä <3

   Poista
 6. Ihana mökki! Kyllä tuolla kelpaa oleilla! :)

  VastaaPoista
 7. Kyllä tuossa mökissä viihtyisi:) Meillä ei ole omaa mökkiä, joten ei pahemmin muuta kuin vuokramökkeilyä ja kavereiden luona kyläilemässä mökeillä olemme käyneet. Kyllä heti ottaisin oman mökin, toisaalta, olisihan siitä aikamoista huolehtimistakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, M! Onhan siinä mökissä se oma huolehtiminen.. Ja on ne kavereiden/ vuokramökitkin ihania paikkoja, joissa ottaa rennosti!:)

   Poista
 8. Ihanan viihtyisän näköinen mökki! Vessan/kylppärin kelopuiset yksityiskohdat on erityisen hienot. Voi, kunpa olisi kesä ja ennenkaikkea sen verran vapaata, että ehtisi mökille. Puolison suvulla on oma saari ja siellä on kyllä aivan mahtava viettää kesäpäiviä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kaisa! Eikö ole ihania yksityiskohtia :) Kuulostaa ihan superhyvältä!! Varmasti mahtavaa paistatella siellä kesällä.

   Poista
 9. Viehättävä mökki! Ihastuin varsinkin wc-kuviin, ihania pieniä yksityiskohtia!
  Omat mökkimuistot liittyvät lapsuuteen ja isovanhempieni kesämökkiin <3 Aina paistoi aurinko!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä on ihania muistoja sinulla, Pia! Ja kiitos paljon :)

   Poista
 10. Wau! Ihana mökki! Silmä lepää... ja mieli varmasti myös :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)