Sivut

tiistai 12. toukokuuta 2015

Spraymaalia ja jännitystä


Äitienpäivä sekä maanantai meni mukavasti perheen ja ystävien seurasta nauttien. Olen käynyt heppojen luona ja ratsastamassa ja nyt on ihan superjännittävä olo! Nimittäin.. Huomenna meidän koiralla, Nanalla on aika eläinlääkäriin ja selviää, onko se tiineenä. Meidän mielestä merkit on aika selvät, mutta ei uskalla innostua ennen kuin asia on täysin varma. Nyt siis vain odotellaan huomista!

Olohuoneessa oleva vitriinikaappi on ollut meillä jo kauemman aikaa.. Esineet sen sisällä vaihtuu aina välillä ja on kiva laittaa omaan mieleen sopivia tavaroita kauniisti esille.

Äidiltäni olen joskus saanut vanhat lasiset lääkepullot, joista kaksi oli ruskeaa ja yksi vihreä. Olen tykännyt pulloista aina, mutten jostain syystä ole osannut laittaa niitä esille niiden värin vuoksi. Nyt sitten otin valkoisen spraymaalin ja maalasin pullot valkoisiksi. Ehkä hieman tylsempää kuin värien kanssa, mutta nyt ne sopii todella hyvin vitriiniin koristeeksi! Mitä mieltä te olette?

Ihanaa, joskin hieman sateista viikonjatkoa teille!
13 kommenttia:

 1. Ihana toi ruusukuva!! Kauniita kuvia muutkin ja ihana vitriini <3 mistä lienee vitriini ostettu :) oi, teillä siellä jännittävät hetket käsillä! Toivotaan nanalle hyviä vointeja jos epäilynne varmistuu. Spreijatut pullot ovat kauniita, minäkin olen muutamia pulloja maalannut uuteen uskoon. Ihanaista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Minä kyselisin samaa kuin Kaarukin - mistä tuo ihastuttava vitriini on löytynyt? Olen itse himoinnut vitriiniä ties miten kauan, mutta tuo toinen puolisko ei ole ollut yhtä innostunut ajatuksestani :D Toistaiseksi siis ihailen muiden ihania vitriinejä ;)

  VastaaPoista
 3. Kaunis vitriinikaappi :)
  Ja peukut pystyssä, että Nana on tiineenä <3

  VastaaPoista
 4. Amanda rakas, niin taitava oot!!♡ Ihania kuvia taas ja tuli tosi makeet noista pulloista..:) Tuun tänään kattoo sun aikaansaannoksia ;)

  VastaaPoista
 5. Hyviltähän nuo nyt näyttää. Kiva kun vähän pilkistää tummaakin väriä valkoisen alta.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Niistähän tuli todella kivat. Itsellänikin muutama samanlainen pullo ruskeana. En vain ole keksinyt niille kivaa käyttötarkoitusta mutta tuo sinun idea on tosissaan loistava. Ehkä voisi itsekin.. :)

  VastaaPoista
 7. Kyllä tuli kauniit ja jos pullo on vihreä, se ei kyllä sopisi mun kaappiin, sillä se on värinä inhokki minulle. Mutta nyt näyttää hyvältä:)

  VastaaPoista
 8. Tulipa hauskat noist pulloist!
  Tiina

  VastaaPoista
 9. Wow, miten kaunista. Ihania kuvia!
  Valoisaa päivää sulle sateesta huolimatta!♥

  VastaaPoista
 10. Ihana toi vitriini ja kauniita esineitä siellä. Pullotkin hauskat maalattuna. Joko siellä tiedetään että tuleeko teille pikkusisko? :)

  VastaaPoista
 11. Ihana vitriini ja niin kauniit kuvat!
  Peukut pystyssä täällä ollaan!
  Koiranpennut ovat niin <3 ! Meillä oli muutama vuosi sitten pentuja ja kuusin kappalein. Seitsemän viikkoa melkoista haipakkaa, että päätin ettei enää...nyt tytär on alkanut puhumaan uudesta pentueesta!
  Mukavaa helatorstain-aattoa!

  VastaaPoista
 12. Kauniita sisustusjuttuja!. Rautainen häkki kiinnitti huomioni, ihana <3. Ja nuo pullot tosi kivan näköisiä, hyvä idea!

  VastaaPoista
 13. Upea vitriini. Lääkepallot tulee valkoisena vielä paremmin näkyviin, kauniit. Vitriinissä on ihania tavaroita.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)