Sivut

maanantai 25. toukokuuta 2015

You are my Sunshine


Eilen illalla meidän perheeseen saapui pieni koiranpentu. Päivä oli pitkä ja raskas, mutta se palkittiin, kun Nana synnytti tähän maailmaan 133g painavan pojan.

Suureksi helpotukseksi pentu on terve, toisin kuin pieni sisar, joka oli jo nukkunut pois ennenkuin syntyi. En olisi uskonut, kuinka paljon pienoisen menettäminen koskettaa, mutta pitää ymmärtää, ettei sitä oltu tarkoitettu elää täällä.

♥♥

Syytä onneen on kuitenkin valtavasti. sillä Nana on nyt niin ylpeä äiti, hoitaa ja huolehtii pennustaan minkä kerkeää, eikä päästä sitä silmistään. Pentu on tosi reipas, syö ahnaasti ja möngertää ympäriinsä. Kuinka hellyyttävää voikaan olla seurata tuota touhua, kun pienokainen tutustuu tähän maailmaan, piipittää hiljaisella äänellä ja ryömii äitinsä luokse lämpimään. Painoakin on jo tullut mukavasti näin ensimmäisen vuorokauden aikana, toivottavasti sama jatkuu ja pentu kasvaa ja vahvistuu normaalisti. 


Ylempi kuva on otettu heti syntymän jälkeen. 
Eikö ole ihana koiranpentu! ♥

18 kommenttia:

 1. very nice puppy!
  congratulations,

  VastaaPoista
 2. Hirmuisesti onnea pienokaisesta <3

  VastaaPoista
 3. Valtaisin ihana!! Onnea sinne! <3. Täällä meillä kävi eilen labradorinnoutajan pentu ja mä olin niin myyty. Tuntuu että ei meidän Aku ole ikinä ollut noin pieni mutta kyllä se vaan on ollu. Jääkö tämä pikkuinen teille itselle? :)

  VastaaPoista
 4. Ihana!!! Onnea rakkaat ♡☆ Kohta pääsen kattoo sitä ;)

  VastaaPoista
 5. Voi mikä suloinen pallero! <3 Meilläkin kisun maha sen kuin kasvaa ja jännitys kasvaa sitä mukaa myös. Vielä muutama viikko pitää kuitenkin maltaa odottaa. :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten pieni ja pörröinen. Onnea iloisesta perhetapahtumasta!

  VastaaPoista
 7. Lämpöiset onnittelut onnelliselle äidille ja isäntäväelle! Onpa suloinen pieni koiran alku.

  VastaaPoista
 8. Voi herttileijaa toista pikkuista!
  Onnittelut koko perheelle!

  VastaaPoista
 9. Voi ei miten suloinen! Pakko huokaista "en kestä" kissan-ja koiranpennut vie aina sydämen mennessään. Voi toisella on nyt yksi vauveli. <3

  VastaaPoista
 10. Oioioi, miten suloinen pikkuinen<3 Ihan täältä pentukuume tarttuu, vaikka omamme täytti vasta yksi vuotta:) Aikamoista huolta noista pienistä on - toivottavasti elämä kantaa♥

  VastaaPoista
 11. Onnea hurjasti pikkuisesta! Niin herttainen pieni <3 Miten ne voikaan olla niin suloisia?! Sitä on aina ihan myyty kun tuollaisia karvapalleroita näkee! Toivotaan, että pikkuisen kasvu jatkuu tasaisena jatkossakin. On se niin ihana <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)