Sivut

maanantai 1. kesäkuuta 2015

Uutuuksia keittiöön


Hyvää huomenta ♥ Uskoisin, että kaikilla alkaa jo olla kesäiset tunnelmat. Kuukausi vaihtui kesäkuuhun ja ilmatkin on ollut kohtalaisen hyvät täälläpäin. Me olemme J: kanssa saaneet paljon aikaan viimeaikoina, parveke ja terassi laitettiin uuteen uskoon ja viikonloppuna saimme vihdoin pihan muutenkin siistittyä ja kukat istutettua. Saapas nähdä kuinka sitä alkaa kasvit kasvamaan. Näistä on luvassa juttua lähipäivinä.

Nanan vauva kasvaa ihan huimaa vauhtia, painoa on kertynyt jo yli tuplasti syntymästä ja pennusta kyllä huomaa, että ruoka maistuu. Instagramista voi helposti seurata pikkuisen elämää ja kasvua, sekä muita kuvia tietenkin. Klikkaa TÄSTÄ tililleni.

Keittiön "uusi" lamppu on hankittu Rovaniemeltä Ajantaskusta, josta mainitsinkin joskus aiemmin. Lamppu on kooltaan aika pieni, mutta tykkään siitä valtavasti. Se tuo kivaa tunnelmaa keittiöön aivan erilailla kuin entinen. Lamppu sopii muutenkin tyyliini paremmin.
Tampereen pispalassa sijaitsevasta Sisustus Severiinasta taas hankin nämä kauniit lampaantaljaistuimet. Tuoleissa on nyt mukavan pehmeä istua ja lisäksi ne tuo kodikkuutta keittiön  pöydän ääreen. Severiina on niin täynnä kaikkea ihanaa tavaraa, ettei sinne löytäessään malta enää pois lähteä! Suosittelen lämpimästi poikkeamaan. 

Mitäs te pidätte? Nyt palaan takaisin touhujeni pariin ja alan odottamaan harvinaisia vieraita, jotka saapuvat tänään hieman myöhemmin. Kivoja päiviä siis tiedossa :) 

7 kommenttia:

 1. Ihana lamppu. Nyt on vierailla pehmoset tuolit istua! ;)
  Todellakin kesä fiilis jo, vaikka kelit eivät ehkä oo. Mutta toi vihreys! Oih, ihanaa! <3
  Mukavaa kesäkuun alkua! <3

  VastaaPoista
 2. Viehättävä valaisin sopii mainiosti teille!
  Nanalle ja vaaville rapsuja!

  VastaaPoista
 3. Romanttisen kaunis lamppu, sopii ihanasti teidän kauniiseen sisustukseen <3 Mukavia kesäkuun päiviä <3

  VastaaPoista
 4. Voi Nana ja pieni suloisuus. <3 Teillä ihana koti kerrassaan <3

  VastaaPoista
 5. Kauniin harmoonista ja mietintöä keittiön pöydän ja tuolien maalaamisesta valkoiseksi..täytyykin aloittaa miehen pehmittämisen :D
  Näyttää niin kauniilta ja pitihän instaan lähtee seuraamaan ♡
  Mukavaa vaikkakin sateista päivää Amanda!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)